Misiunea Qi Cosmetics™ este de a crea doar produse naturale, de cea mai inalta calitate, care te vor face sa te simti si sa arati bine, de la interior… spre exterior.

Aici, ne dorim sa nu iti mai faci griji asupra efectelor cauzate de substante toxice si ingrediente sintetice regasite in majoritatea produselor din comert. De aceea, specialistii Qi Cosmetics™ creeaza fiecare produs in urma unui lung proces de cercetare, astfel incat fiecare formula aleasa sa fie cat mai delicata cu pielea ta, dar in acelasi timp, eficienta.

Imbinam experienta in domeniul cosmeticelor organice cu descoperirea ingredientelor biocompatabile cu pielea ta si cu folosirea unor metode de productie avansate, pentru a obtine rezultate care fac bine tenului tau.

Qi Cosmetics™ este un brand 100% romanesc de cosmetice naturale, organice, hand-made, realizate cu profesionalism din ingrediente organice, bio-active, rare.

Valorile Qi Cosmetics™:

Respect: fata de oameni, fata de sanatatea si bunastarea lor, respectul fata de natura si mediul in care traim.

Onestitate si incredere: Ne respectam promisiunile fata de clientii nostri, suntem profesionisti in relatiile cu partenerii nostri de afaceri si incercam sa dezvoltam cat mai frumos comunitatea in care ne desfasuram activitatea.

Atentia fata de client: Toate produsele noastre sunt proiectate si realizate tinand cont de nevoile, dorintele si asteptarile dumneavoastra. Produsele noastre sunt naturale, organice, si contin formule atent selectionate, concentrate, eficiente. Continutul fiecarui produs este preparat si ambalat manual, in serie limitata.

Calitatea ingredientelor si a produselor finale: Folosim numai unturi si uleiuri esentiale naturale, cu o puritate garantata de producator. Produsele noastre sunt avizate dermatologic si notificate pe Portalul Comisiei Europene. Totodata, beneficiaza de analize de conformitate a calitatii acordate de Genmar Cosmetics, laborator autorizat (analize fizico-chimice si micro-biologice).

In acord cu normele ECOCERT: Produsele noastre NU CONTIN : parabeni, petroleum/ulei mineral, butilen sau propilen glicol, PEG, lauril/laureat sulfat de sodiu (SLS), formaldehida, pesticide, ftalati, siliconi, coloranți artificiali sau arome sintetice. Produsele noastre nu au fost testate pe animale.

O viziune moderna: Va puteti alege cu usurinta orice produs din portofoliul Qi Cosmetics™ de pe site-ul nostru. Va punem la dispozitie o informare completa asupra dermato-cosmeticelor noastre. Totodata, aici puteti intra in legatura cu specialistii Qi Cosmetics™ pentru orice sfat despre infrumusetarea tenului dumneavoastra.

O cercetare minutioasa:  Qi Cosmetics™ este in pas cu ultimele informari si noutati stiintifice in domeniu.

0

Start typing and press Enter to search