Magazine online

emag

logo

Plantum

longeviv

cosulbio

Saloane, Cabinete, Spa

sigla_edermatolog_2

logo1

Media

FABRICAT IN ro-1002X350

LOGOUrmand îndeaproape regulile remediilor de mii de ani, TePlant te sprijina intr-o viata mai sanatoasa si echilibrata alaturi de o echipa dedicata si specializata, antrenați pentru a oferi servicii complete si profesionale.

Produsul de slabit TeSlim Pack!

UN PRODUS COMPLET, creat special pentru slabit, caruia i s-a mai adaugat un complex de vitamine si antioxidanti pentru a acoperi necesarul de vitamine eliminate in procesul de slabire.

Despre TeSlim Pack

In compozitia sa sunt extracte a caror functie principala este de accelerare a metabolismului si a termogenezei, esentiale in lupta cu kilogramele.

De asemenea nu s-a uitat de necesarul corpului de vitamine si antioxidanti de zi cu zi, in procesul de slabire eliminandu-se multe vitamine si minerale.
O problema majora pe care multi o intampina atunci cand urmaresc sa dea jos kg este reglarea tranzitului si a colonului, eliminarea rezidurilor este cruciala in procesul de slabire.

Cu toate acestea nu s-a uitat de importanta alimentatiei si a fost conceput un ghid alimentar alaturi de un meniu alimentar personalizat pe sex si varsta.

0

Start typing and press Enter to search