O MICA VIZITA LA QI COSMETICS  – LABORATOR COSMETICE NATURALE ORGANICE.

Qi Cosmetics iti ofera mai mult decat o linie completa de ingrijire naturala. Produsele noastre sunt create special pentru a proteja si a patrunde usor in piele, fara a lasa o pelicula ocluziva. Redau sanatatea care infrumuseteaza, sunt produse in urma testarii a sute de retete si sunt formulate cu ajutorul expertilor in domeniu (dermatologi si chimisti). Mai mult, sunt testate intr-un laborator avizat Renar pentru a ne asigura ca sunt microbiologic pure, stabile si sigure pentru uz uman.

Produsele Qi Cosmetics sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale, proaspete. Uleiurile si unturile folosite sunt presate la rece si certificate organic. Sunt realizate manual, in serie limitata, pentru a asigura prospetimea si calitatea lor.

citrus fresh

Produsele sunt turnate manual in recipiente si cantarite de fiecare data. Inainte de ambalarea finala, fiecare produs trece controlul calitatii.

Inside QI CosmeticsEchipa Qi Cosmetics se ocupa de tot procesul de fabricatie, de la sterilizarea recipientelor si a ustensilelor, realizarea produsului, turnarea in recipiente, etichetare si ambalare.
Inside QI Cosmetics

Ambalajele sunt reciclabile si toate materialele rezultate pe langa procesul de executie propriu-zis sunt preluate de catre o firma avizata de Ministerul Mediului, pentru reciclare si valorificare.

laborator cosmetice 2

0

Start typing and press Enter to search