Esti client fidel? Qi Cosmetics iti rasplateste loialitatea!

Iti oferim reduceri permanente la toate comenzile plasate din contul tau, in functie de numarul, totalul si frecventa cumparaturilor tale pe www.qicosmetics.ro.

TERMENI SI CONDITII

  1. Oferirea statutului de client fidel va fi realizat de catre echipa Qi Cosmetics. Se bazeaza exclusiv pe valoarea comenzilor finalizate (primite, platite si incasate), fara costuri de transport. Dupa fiecare comanda veti primi o notificare pe adresa de mail cu valoarea discount-ului si valoarea facturii recalculate.
  2. Factura emisa pentru comenzile dumneavoastra va contine un rand cu  valoarea reducerii.
  3. Reducerile pentru fidelitate sunt permanente si se aplica doar la produsele singulare (nu seturi) care nu intra in campanii de reduceri sau alte promotii. Reducerile pentru fidelitate nu se aplica produselor de tip re-sell (alte marci decat QI Cosmetics).
  4. In cazul selectarii unui produs aflat la reducere se va aplica reducerea cea mai mai mare posibila ( cea de client fidel sau cea aferenta produsului), in avantajul clientului.
  5. Statutul de client fidel se poate pierde in conditiile in care nu mai exista activitate in cont (plasarea unei comenzi) pe o perioada de 8 luni consecutive.
  6. Acesti termeni si conditii privind statutul de client fidel pot fi modificati oricand de catre qicosmetics.ro, fara notificare prealabila, fiind aplicabile Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.
0

Start typing and press Enter to search